ŞAMPİYON TOKSOY AMBALAJ

Ankara Matbaacılar Odası 7. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, Toksoy Ambalaj ve Yeni Nesil Kâğıtçılık takımları arasında Serhat Halı Saha Tesislerinde oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

7 hafta boyunca lig usulü oynanan turnuvada kıyasıya mücadele ve çekişmenin yanında güzel dostluk örnekleri sergilendi.

Lig sonunda ilk 4 sırada yer alan takımlar yarı final oynamaya hak kazandı. Yarı finalde Aydan Yayıncılık takımını eleyen Toksoy Ambalaj ile Aras&Ares takımını mağlup eden Yeni Nesil, finalde karşı karşıya geldi. Final maçında ise Yeni Nesil’i 4-0’lık skorla yenen Toksoy Ambalaj mutlu sona ulaşarak turnuvanın birincisi oldu.

Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, çalışma hayatının dışında sosyal ortamda birlik, beraberlik ve bütünlük sağlamak ve tüm bunların yanında spor yapmak amacıyla düzenlenen turnuvada 8 takımın mücadele ettiğini belirterek, “Matbaacılık sektörümüze hizmet veren tüm bileşenler; kuruluşlar arasında birlik, beraberlik ve dayanışmanın geliştirilmesi için bu yıl 7’ncisini düzenlediğimiz futbol turnuvamız, oynanan final maçı ile sona erdi. Öncelikle birincilik kupasını kazanan Toksoy Ambalaj takımını kutluyor, turnuvaya katılan takımlarda bizlere seyir zevki yüksek, çekişmeli ama dostluk havasında mücadeleler izleten çalışma arkadaşlarıma,meslektaşlarıma centilmence mücadelelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen ve destekleyen herkese de sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

Gürbüz, ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar’a turnuvaya katılım ve desteklerinden ötürü plaket takdim ederken, turnuvanın ikincilik kupasını da Yeni Nesil Kağıtçılık takım kaptanına verdi.

Turnuvanın birincisi Toksoy Ambalaj’a kupasını takdim eden Ankara Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkan Vekili Hüseyin Ar da, Toksoy Ambalaj takımını tebrik ederek, “Turnuvanın kazananı aslında dostluk olmuştur, spor olmuştur. Spor kültürü aracılığıyla işvereninden çalışanına kadar tüm takım oyuncularının gösterdikleri tatlı bir rekabet havasında geçen mücadele ve renkli görüntüler dostlukları pekiştirdi. Bu turnuvada yaşanan bu güzel dostluk örneğinin daim olmasını diliyorum.” dedi.

Turnuvanın gol kralı ise 25 golle Yeni Nesil takımından Ahmet Korkmaz oldu. Korkmaz’a ödülünü Ankara Matbaacılar Derneği Başkanı Kenan Ünlü verdi.

Final maçı öncesi oynanan matbaacılar karması maçı da final gününe renk kattı.

Turnuvanın spor, dostluk ve kardeşliği pekiştirmesinin yanı sıra sektör emekçilerinin birbiriyle tanışması ve dostluklarını ticari ilişkilerinde de sürdürmeleri açısından oldukça faydalı olduğu konusunda birleşen katılımcılar önümüzdeki seneki turnuvayı şimdiden iple çektiklerini söylediler.