Ankara Matbaacılar Odası ve Ankara Matbaacıları Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 9. Halı Saha Futbol Turnuvası, Batıkent Aybesk Halı Saha Tesislerinde başladı.

Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, “Bildiğiniz üzere önceki ay genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Matbaacılarımızın teveccühü ile ekibimizle beraber yeniden göreve seçildik. Sekiz yıl önce başlattığımız Halı Saha Turnuvamızın aynı heyecan ve duygular içinde bu yıl 9.’sunu gerçekleştiriyoruz.

Matbaacılar, kâğıt ve malzeme tedarikçileri, yayıncılar, klişe ve filmciler, reklam ajansları, kırtasiyeciler ve hiçbir meslek grubunu ayırt etmeden düzenlediğimiz bu organizasyonda sektör mensuplarının tanışmasını, dostluklar kurmasını, dayanışmasını ve ticaretlerini geliştirmelerini amaçlıyoruz.

Turnuvanın centilmence ve kardeşçe müsabakalara sahne olmasını temenni ediyorum. Tribündeki seyircilerimizin de hoşça vakit geçireceklerine inanıyor, katılan tüm takımlarımıza Yönetim Kurulu ve futbol komitesi adına başarılar dilerken, bu güzel organizasyona destek veren herkese teşekkür ediyorum. Kazanan taraf, kardeşlik, dostluk ve spor olsun.” ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmasının ardından başlayan maçlar çekişmeli mücadelelere sahne oldu. 7 takımın lig usulü karşılaşacağı turnuvada ilk 4 sırayı alan takımlar yarı final oynamaya hak kazanacak.