Ankara Matbaacılar Odası tarafından iftar programı düzenlendi. Holiday Inn Otel’de gerçekleştirilen iftar programına matbaacılık sektöründen yoğun katılım oldu.

Matbaacılık sektöründe hizmet veren Odaya bağlı üyeler ve çalışanları ile sektör temsilcilerini bir araya getiren iftar programına Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ANKESOB) Başkanı Mehmet Yiğiner ve ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da katıldı.

Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, yaptığı konuşmada iftara katılanlara hoş geldiniz diyerek, “Düzenlemiş olduğumuz geleneksel iftar yemeğimizin ilişkilerin güçlendirilmesine ve dayanışmanın pekişmesine vesile olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi. Sektörün sorun ve taleplerini çok iyi bildiklerine dikkat çeken Oda Başkanı Gürbüz, “Ankara Matbaacılar Odası olarak her zaman sizlerin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Mesleki sorunlarımızın çözümü yönünde kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

İftar programında bir konuşma yapan ANKESOB Başkanı Mehmet Yiğiner de iftara katılanları selamlayarak, “Ramazan ayının manevi havasını solumanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu ay birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma ayıdır.” dedi.

Başkan Yiğiner, iftara katılanların Ramazan ayını tebrik ederek, “Ramazan ayının anlamlı buluşması iftar sofrasında bizleri bir araya getiren Ankara Matbaacılar Odamızın değerli başkanı Hüseyin Gürbüz ve yöneticilerine samimi ve sıcak ilgilerinden dolayı şükranlarımı sunar, Ramazan ayının ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa barış, huzur, kardeşlik ve refah getirmesini yüce Allah’tan niyaz ederim. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. İşlerinizde bol ve bereketli helal kazançlar diliyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. İftar programının gerçekleşmesinde emeği ve katkısı olanlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.