Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği  Geleneksel Matbaacılar Gecesi Crowne Plaza’da birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştirildi.

Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’ne katılım yoğun olurken, bir araya gelen tüm sektör temsilcileri gece boyunca keyifli saatler geçirdi.

Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’ne ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da katıldı. Crowne Plaza’da gerçekleştirilen 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’nde yemekler yendi, sohbetler edildi, ses sanatçısı Ezgi Gürbüz’ün seslendirdiği şarkılar eşliğinde tüm konuklar hoşça vakit geçirdi.

“Sektörümüz zorlu bir sektör”

Sektör mensuplarının aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği gecede bir konuşma yapan Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, “Sektör mensuplarımızı yılda bir kere bile olsa bir araya getirmeyi ve birlikte hoşça vakit geçirmeyi amaçladığımız geleneksel gecemizin 30’ncusuna hoş geldiniz, onur verdiniz.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde odamızın olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Yeni yönetimimizle beraber bizleri tekrar bu göreve layık gören tüm matbaacı dostlarıma teşekkür ediyorum. Sektörümüz zorlu bir sektör. Sektörümüz üzerinde yaşanan olumsuz gelişmeleri bir an olsun unutturmak, iş stresinden uzaklaştırmak, sektörümüzün tüm kesimlerini bir araya getirmek ve kaynaştırmak adına geleneksel hale getirdiğimiz Matbaacılar Gecemizde bu yıl da bir aradayız. Birlikte geçirdiğimiz keyifli anlar sayesinde ilişkilerimiz gelişir, beslenir. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz zamanımızın, mesleğimizle ilgili gelecekte karşılaşacağımız olumsuzluklara karşı ortak akıl içerisinde aynı duruşu  sergilememize vesile olacağına inanıyorum. Zor günlerimizi ancak birlik ve beraberlik yoluyla atlatabiliriz. Bizleri kırmayıp gecemize katılan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” Çeşitli hediyelerin çekilişle dağıtıldığı gecede ayrıca meslekte ve sektörde 30 yıl ve üstünde hizmet verenler plaketle onurlandırıldı. ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da plaket töreninde yaptığı konuşmada sektörün gelişimine çalışıp, emek verip, üreterek ülke kalkınmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’nin birlik ve beraberliğin, dostluğun pekişmesine vesile olmasını diledi.