Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz'ün ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına oda yöneticileri ve aileleriyle birlikte yoğun katılım gösteren Oda üyelerinin yanı sıra ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar, ANKESOB YKÜ İrfan Çinkaya, Ankara Seyyar Satıcılar Esnaf Odası Başkanı Erol Gürbüz, ATO Meslek Komitesi üyeleri ile sektöre tedarik sağlayan firmaların temsilcilerinden oluşan çok sayıda davetli katıldı.

Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz konuşmasında Ramazan ayının maneviyatına uygun birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu  içerisinde gerçekleştirilen iftar programında sektör mensuplarıyla aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "ANKESOB Başkan Vekilim, Oda Başkanlarım, ATO Meslek Komitesi'nin değerli üyeleri, odamıza bağlı çok değerli üyelerimiz,  çok kıymetli matbaa ve sektör mensubu dostlarımız, geleneksel iftar programımızda sizlerle birlikte olmaktan yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarımla birlikte onur ve gurur duyuyoruz. Herkesi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor, hoş geldiniz" diyorum.

Birlik ve beraberliğin, dayanışmanın verdiği güçle en zor işlerin bile üstesinden kolaylıkla gelinebileceğini belirten Oda Başkanı Gürbüz, "Oda yönetimi olarak bu tür etkinliklerimizin bir tek amacı var. Öncelikle birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte olmak. Dostluğu, arkadaşlığı ve ticareti pekiştirmek, sevinci ve hüznü beraber yaşamak, birlikte gülüp birlikte ağlamak, paylaşmayı  bilmek, saygı duymak, saygılı olmak, saygı görmek. Ortak akıl ve işbirliği içerisinde hareket edersek sektörümüzün sorunlarına daha kolay çözüm buluruz, sektörümüzün gidişatında ve geleceğinde bizim düşüncelerimiz ve katkılarımız değer kazanır." diye konuştu.

Matbaacılık sektörü olarak büyük bir aile olduklarını ve iftar programını sektörün desteği ile gerçekleştirdiklerini vurgulayan Oda Başkanı Gürbüz şöyle devam etti: "Geleneksel iftar yemeklerimizi ve diğer tüm etkinliklerimizi sizlerden aldığımız aidatlarla karşılamıyoruz. Odamızın çok kıymetli gönül dostları, çok kıymetli sektör mensubu  matbaacılarımız, kağıt ve matbaa malzemesi  tedarikçilerimiz var. Birlik, beraberlik ve dayanışma duyguları içerisinde iftar programımızı gerçekleştirmemize emeği geçen, katkı sağlayan tüm gönül dostlarımıza odamız ve sizler  adına minnettarlığımızı belirterek, teşekkürlerimizi sunarız. İftar soframıza katılan herkesten Allah razı olsun. Şahsım, yönetim ve denetim kurulum adına herkese hayırlı Ramazanlar diliyor, mutlu, umutlu ve sağlıklı yaşam temenni ediyorum."