Halı Saha Turnuvasının Şampiyonu Yeni Nesil

Ankara Matbaacılar Odası 9. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası, Fiba Spiral ve Yeni Nesil Promosyon takımları arasında Batıkent Aybesk Halı Saha Tesislerinde oynanan final karşılaşması ile sona erdi.

7 hafta boyunca lig usulü oynanan turnuvada kıyasıya mücadele ve çekişmenin yanında güzel dostluk örnekleri sergilendi. Lig sonunda ilk 4 sırada yer alan takımlar yarı final oynamaya hak kazandı. Yarı finalde Hermes takımını eleyen Fiba Spiral ile Sirena takımını eleyen Yeni Nesil, finalde karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maç 1-1 devam ederken Fiba Spiral takımından iki oyuncu kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Çıkan tartışmalar nedeniyle Fiba Spiral takımı maçtan çekilerek hükmen 3-0 mağlup oldu.

Maç sonunda ise kupa törenine geçildi. Turnuvanın en centilmen takımı Asya Promosyon oldu. Takımın kupasını firma sahibi Alişen Koç, Matbaacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Veli Aktaşoğlu’ndan aldı. Turnuvanın gol kralı Yeni Nesil takımından Mert Kamanlıoğlu oldu. Kamanlıoğlu, kupasını Matbaacılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aras’tan aldı. Ankara Matbaacıları Derneği Başkanı Kenan Ünlü ise hakem Oktay Solmaz’a bir plaket sunarken,  turnuva boyunca yönettiği başarılı maçlar nedeniyle Solmaz’ı tebrik etti.

Şampiyon Yeni Nesil’e kupasını veren Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, yaptığı konuşmada “Her yıl gerçekleştirdiğimiz ve geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvasında bizlere destek olan tüm kurumlara ve kişilere Yönetim Kurulumuz ve Futbol Komitemiz adına teşekkür ediyorum. Ankara Matbaacılar Odası olarak çalışma hayatının dışında sosyal ortamda birlik, beraberlik ve bütünlük sağlamak ve meslektaşlarımız arasında dostluğun pekişmesi için her zaman sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Spor kültürü aracılığıyla dostluk ve kardeşliği pekiştirmesinin yanı sıra sektör emekçilerinin birbiriyle tanışması ve dostluklarını ticari ilişkilerinde de sürdürmeleri amacıyla düzenlediğimiz turnuvanın şampiyonu Yeni Nesil takımını kutluyor, turnuvaya katılan bütün takımlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Matbaacılar Geleneksel 30. Gecede bir araya geldi

Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği  Geleneksel Matbaacılar Gecesi Crowne Plaza’da birlik ve beraberlik ortamında gerçekleştirildi.

Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’ne katılım yoğun olurken, bir araya gelen tüm sektör temsilcileri gece boyunca keyifli saatler geçirdi.

Ankara Matbaacılar Odası’nın düzenlediği 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’ne ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da katıldı. Crowne Plaza’da gerçekleştirilen 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’nde yemekler yendi, sohbetler edildi, ses sanatçısı Ezgi Gürbüz’ün seslendirdiği şarkılar eşliğinde tüm konuklar hoşça vakit geçirdi.

“Sektörümüz zorlu bir sektör”

Sektör mensuplarının aileleri ile birlikte yoğun ilgi gösterdiği gecede bir konuşma yapan Ankara Matbaacılar Odası Başkanı Hüseyin Gürbüz, “Sektör mensuplarımızı yılda bir kere bile olsa bir araya getirmeyi ve birlikte hoşça vakit geçirmeyi amaçladığımız geleneksel gecemizin 30’ncusuna hoş geldiniz, onur verdiniz.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde odamızın olağan genel kurulunu gerçekleştirdik. Yeni yönetimimizle beraber bizleri tekrar bu göreve layık gören tüm matbaacı dostlarıma teşekkür ediyorum. Sektörümüz zorlu bir sektör. Sektörümüz üzerinde yaşanan olumsuz gelişmeleri bir an olsun unutturmak, iş stresinden uzaklaştırmak, sektörümüzün tüm kesimlerini bir araya getirmek ve kaynaştırmak adına geleneksel hale getirdiğimiz Matbaacılar Gecemizde bu yıl da bir aradayız. Birlikte geçirdiğimiz keyifli anlar sayesinde ilişkilerimiz gelişir, beslenir. Birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz zamanımızın, mesleğimizle ilgili gelecekte karşılaşacağımız olumsuzluklara karşı ortak akıl içerisinde aynı duruşu  sergilememize vesile olacağına inanıyorum. Zor günlerimizi ancak birlik ve beraberlik yoluyla atlatabiliriz. Bizleri kırmayıp gecemize katılan tüm meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.” Çeşitli hediyelerin çekilişle dağıtıldığı gecede ayrıca meslekte ve sektörde 30 yıl ve üstünde hizmet verenler plaketle onurlandırıldı. ANKESOB Başkan Vekili Hüseyin Ar da plaket töreninde yaptığı konuşmada sektörün gelişimine çalışıp, emek verip, üreterek ülke kalkınmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ettiğini ifade ederek, 30. Geleneksel Matbaacılar Gecesi’nin birlik ve beraberliğin, dostluğun pekişmesine vesile olmasını diledi.

9. Halı Saha Futbol Turnuvası Başladı

Ankaralı Matbaacılar Printtek 2017 Fuarına katıldı

Hüseyin Gürbüz güven tazeledi

Matbaacılar, Odamızın düzenlediği geleneksel gecede bir araya geldi